Τρόποι πληρωμής & αποστολής

/
Τρόποι πληρωμής & αποστολής

Η παραγγελία αποστέλλεται στον τόπο που έχει επιλέξει ο Πελάτης, το προϊόν παραδίδεται σε εξωτερικό συνεργάτη – μεταφορέα και ο Πελάτης ενημερώνεται ηλεκτρονικά, ότι το προϊόν είναι έτοιμο προς αποστολή. Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται βάσει της παραγγελίας του Πελάτη. Τυχόν λανθασμένη καταχώριση εκ μέρους του Πελάτη και ως εκ τούτου λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την atmonautis.gr αλλά τον Πελάτη. Σημειώνεται ότι ο Πελάτης μπορεί να επιλέξει τη μεταφορά με δικά του μέσα και έξοδα, ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, τα προϊόντα μεταφέρονται με δικό του κίνδυνο. Για την παραλαβή της παραγγελίας, ο Πελάτης θα επιδεικνύει στον εξωτερικό συνεργάτη-μεταφορέα την επιβεβαίωση της παραγγελίας (κωδικό παραγγελίας) και την ειδοποίηση για την αποστολή, καθώς επίσης και επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (όπως δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατήριο).

Αν ο Πελάτης επιθυμεί να εξουσιοδοτήσει τρίτο πρόσωπο για την παραλαβή της παραγγελίας του, τότε το τρίτο εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο θα πρέπει να επιδείξει ειδική εξουσιοδότηση προς παραλαβή της συγκεκριμένης παραγγελίας νόμιμα θεωρημένη από ΚΕΠ ή αστυνομική ή άλλη Αρχή καθώς και επίσημο έγγραφο απαραίτητο για τον έλεγχο της ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κλπ). Δεδομένου ότι μετά από την παραλαβή των προϊόντων, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον Πελάτη, ο τελευταίος οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή τα προϊόντα που παραλαμβάνει, καθώς με την υπογραφή του κατά την παραλαβή επιβεβαιώνει, ότι παρέλαβε ορθώς τα προϊόντα της παραγγελίας του. Εφόσον ο Πελάτης δεν παραλάβει το προϊόν μετά από τη λήψη της ειδοποίησης προς αποστολή και παρά τη σχετική ειδοποίηση από τον μεταφορέα, ο atmonautis.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος να υπαναχωρήσει από την πώληση.

Η διεκπεραίωση των παραγγελιών και η παράδοσή τους στην εταιρία courier ολοκληρώνεται το πολύ εντός 2 περίπου εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Για μη διαθέσιμα προϊόντα κι εφόσον έχει προηγηθεί η ανάλογη παραγγελία, η διεκπεραίωση ολοκληρώνεται κατόπιν συνεννοήσεως μεταξύ του πελάτη και του atmonautis.gr

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αναλαμβάνει τη συσκευασία της παραγγελίας σας χωρίς καμία πρόσθετη δική σας επιβάρυνση. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και προστίθενται στην τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση με Aντικαταβολή.

Ο ATMONAUTIS διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώνει παραγγελίες για οποιοδήποτε λόγο ακόμα και όταν αυτές έχουν εξοφληθεί (σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζική κατάθεση).

Επιστροφές προϊόντων εξ’ αιτίας υπαναχώρησης του πελάτη γίνονται δεκτές εντός 10 ημερολογιακών ημερών από τη παραλαβή τους, εφόσον τα προϊόντα μας επιστραφούν σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα. Το κόστος μεταφορικών της επιστροφής γι’ αυτά τα προϊόντα είναι ευθύνη του πελάτη. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί διάρρηξη της συσκευασίας από τον πελάτη μετά την παραλαβή τους από εμάς, τότε η επιστροφή τους δεν θα γίνεται δεκτή και ο πελάτης θα ειδοποιείται μέσω τηλεφώνου ή e-mail ενώ η τελική παραλαβή αποτελεί πλέον αποκλειστική υποχρέωση του πελάτη και θα παραμένουν στο κατάστημά μας για 15 ημερολογιακές ημέρες. Μετά την λήξη αυτού του χρονικού διαστήματος κι εφόσον ο πελάτης δεν ενδιαφερθεί και δε μας δώσει οδηγίες για την τελική αποστολή τους σε αυτόν, τότε ο ATMONAUTIS έχει το δικαίωμα να διαθέσει το προϊόν προς πώληση. Πιστώσεις της αξίας των επιστρεφομένων προϊόντων γίνονται μετά την παραλαβή και τη διαπίστωση ότι παρέμειναν σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα αμέσως μόλις τα παραλάβουμε ενώ το κόστος των μεταφορικών και λοιπών εξόδων δεν πιστώνεται.

*Ο atmonautis.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Ανωτέρα βία: ο atmonautis.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της atmonautis.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και ως εκ τούτου η atmonautis.gr δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές,ακραια μετεωρολικα φαινόμενα . Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των δυο (2) μηνών, η σύμβαση πώλησης μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.